Some more covers

För att jag ändå inte har något vettigare för mig.


Utan dina andetag


En sång från hjärtat

Här har man tråkigt som vanligt om helgerna. När du ändå har tagit dig tid att besöka bloggen lyssna på videon ;)


-

Då var "talangjakten" överstökad, haha. Var väldigt nervös och tänkte för varje textrad "Faaaan, jag har glömt texten" men så utan att hinna tänka så lyckades jag pricka texten ändå helt igenom, riktigt äcklig känsla när man tror att man ska sabba allt när som helst. Gick i vart fall väldigt bra så jag är nöjd! Just nu sitter man och väntar på att Johan ska ringa, men som vanligt är pojken extremt seg haha. ;)

Tack... men nej tack

Var på fest i går kväll hos en kompis som fyllde 17.. Visste inte riktigt vad man hade att vänta sig, men en sak är säker. Jag är verkligen ingen festmänniska. Fullt med okända människor jag inte hade en aning om vilka de var, den enda jag kände var Stina som höll i festen. Fulla människor som springer runt och skriker och själv sitter man där och har ingen direkt lust att snacka med nån haha. Stereon pajade i slutet pga att de spelade för hög musik och grannarna klagade tydligen på att vi väsnades för mycket. Lyckades i alla fall hitta två vettiga människor som inte var allt för fulla att umgås lite med, som jag även gjorde sällskap med på tåget hem vid halv 1.

My new room!

Nu är rummet helt i sin ordning, fattas bara tavlorna som ska komma upp. Annars är det gott som klart!
Har ju lovat att ta lite bilder, so here it come.
Min garderob med skjutdörrar, spegel och spotlights.


Hyllan fick följa med.


Nya skrivbordet och snurrstolen.


Erkänn att jag har grym smak på tapeter! ;)


Tapeeeet!


Och så min otroligt sköna 1,05 breda säng.




Då var det lördag igen.

Då har man hela huset för sig själv i en vecka nu då, mamma och pappa åkte till Lanzarote med flyget som gick klockan 09:00 i morse. I kväll vankas det födelsedagsfest hos Stina som fyllde 17 år i går. Senaste helgerna har man bara lökat hemma så blir trevligt med fest och trevligt sällskap som omväxling. Förmiddagen har man ägnat åt att plugga, åkt ner till centrum för att köpa något till Stina, duschat och fixat mig i ordning.
Ett litet gratulationskort jag fixade i hop i photoshop!




Whoo, Anna briljerar på dansgolvet!

Idag stod det visst dans på schemat på idrotten, sista lektionen för dan. En timme vals alltså, riktigt dö jobbigt måste jag säga! Främst jobbigt för vaderna, magen och konditionen. Som tur är har man en hyfsad kondition ändå! Vals var för övrigt sjukt kul men kändes lite smått töntigt ändå, haha. Fick mycket beröm av idrottsläraren vid flera tillfällen och måste säga att man är lite stolt ändå eftersom man i princip aldrig dansat alls tidigare, om man får säga så? Fan vad grym jag är, haha! "Anna, detta är andra dansen i rad du briljerar" hahah, okej nog om skryt nu. (A)
Otroligt faktum att jag haft tre riktigt bra dagar i rad nu utan negativa tankar, fantastiskt skönt! Har även börjat märka av att b - vitamintabletterna gör sig jobb och mina naglar som tidigare var så sköra har blivit allt hårdare = inga naglar som går av lika lätt!
Fick nyss hem ett brev från Tibble, resultatet på intagningsprovet jag gjorde där för några veckor sen. Bedömnigen var VG vilket jag är nöjd med med tanke på situationen, hur nervös jag var och så. Detta ger mig en totalt poäng (med nuvarande betyg, men som jag troligtvis kommer höja till våren) på 510 poäng vilket är 20 p över den som hade lägst poäng förra året men ändå kom in. Höjer jag mig i de ämnena som det är tänkt så lär jag ligga 30 p över, så det finns i alla fall goda chanser att jag kommer in!

Himlen är oskyldigt blå.

Dagen började med att jag försov mig en timme, men lyckades hinna med tåget och komma i tid till skolan i alla fall. Osminkad och dan med en halv macka i magen. Dagen har för övrigt varit helt okej, premiär använde min snygga skinnjacka jag köpte i går, bilder på den kommer! Det börjar verkligen att bli vår nu, 10 + ute och den mesta snön har faktiskt försvunnit nu till stor del. Såg även några fina gula blommor i en slätt som lyste väldigt fint på långt håll!
En klasskompis insisterar på att jag ska delta i skolans talangjakt så nu har jag lite halvt ofrivilligt anmält mig... Kompromissen var att hon skulle kompa mig på piano, så därför tog vi också för enkelhetens skull en låt som hon redan kunde - Himlen är oskyldigt blå. Hon har dock lärt sig original verisionen så musikläraren skulle hjälpa henne att höja den några snäpp då jag inte kan sjunga så lågt. Dels för att original verisionen sjungs av en kille men också för att jag har lite åt det högre röstläget. Så när jag kom hem idag övade jag lite på låten och spelade för skojs skull in medan jag övade. Filmade katten i stället haha, och någonstans i låten så jamar hon. Om ni är uppmärksamma så hör ni det haha. Lyssna gärna!


Läckra sommar MÅSTEN!

Omgomgomg, nästan så att man hyper ventilerar här! Klickade mig in på http://bonprix.se och hittade flera URLÄCKRA klänningar, perfekt att ha i sommar för helt galna priser! De flesta klänningar kostar runt 200 - 250 kr, och finns även för lägre priser än så.
Ni måste ta och checka in mina favoriter, fruktansvärt vackra och ett måste för min del! Vet dock inte vad min plånbok säger om det...
*Dreglar*.. GIVE ME!



Boys, boys, boys..

De är ju som de är, killar alltså. Man vänjer sig aldrig vid deras ständiga seghet när det gäller att göra saker, oavsett om iniativet kommer från de själva eller om man ber dem... Alltid ska man behöver vara den som tar första steget till allt. Okej, jag är medveten om att jag generaliserar en hel del nu men jag blir så trött.. Trots deras små fel här och var kan man inte låta bli att älska dem, ingen är ju perfekt. Inget namn behöver nämnas, den sega pöjken som jag älskar så mycket vet vem han är!
Och nu till något helt annat.
Hade tänkt förgylla denna dag med denna bild till min kusin!
Du är bäst kusinen min. ♥

tell me what to do.

Tralala, lagom trött på mig själv. Finner enbart en mening med mitt liv just nu som gör att jag orkar med även fast jag egentligen inte gör det. Come and save me someone.

Fan, jag mal bara på som vanligt om något jag lika gärna borde hålla tyst om.
Trevlig helg.
Sleten och osminkad tjej..

RSS 2.0