Dålig uppdatering framöver

Blev inget intagningsprov för min del, too sick... Usch fy och blä. Dock är det jäkligt soft att ligga och sova på dagarna i stället för att gå i skolan, men hade jag fått välja hade jag hellre vart frisk och gått i skolan. But well, sometimes life's a bitch. Får se om jag går till skolan i morn eller inte, ska tänka över saken. Skulle kanske behöva det med tanke på att det är nationella i SO på fredag... menmen. Så det blir väl inte så värst mycket uppdatering de kommande dagarna skulle jag tro, men jag lever iaf. ;)

Fuck you, horoscope!

Det jäkla horoskopet hade rätt, hahaha. Min hälsa är verkligen inte på topp just nu, orkade inte vara kvar längre i skolan än till 10:30 så drog hem ist. Åt några mackor och lite yoghurt och gick sedan och la mig för att sova, riktigt skönt...  Är nog hemma i morn också, har ändå inget super viktigt i skolan förens på fredag.
Tralala, hatar denna jävla blogg som inte tillåter att jag styckindelar skit texten, så ni får nog leva med mina något osammanhängande inlägg. Well, på tal om annat nu då. Någon som kan skjuta SJ eller teleportera mig till Karlstad? Helt fuckade tågtider och lång resväg... Johan och jag lär väl hinna umgås sisådär 3 timmar om man inte räknar med de 2 timmar på tåget som det tar sammanlagt hem till mig och tillbaka till centralen. Men det är ju klart bättre än ingenting naturligtvis. Sammanlagt 5 riktigt dyrbara timmar, de ska jag ta väl hand om! ♥
Nu på onsdag är det intagningsprov igen, hoppas att jag hittar ackorden som jag lyckats slarva bort, tills dess...
Osminkad söndags Anna i nya rummet.




Tv tittande katt

Hahaha, vilken grym katt jag har. Jag låter bilderna tala för sig själv!
Vem tror den heffaklumpen att han är!?



Heffaklump...



Oh.


Vänta bara tills jag får ta i dig, birdie.


Vad i helvete... ?



Eyy, vad är det där för något ?




Tears In Heaven

Tjenixen. Just nu har jag det så där allmänt tråkigt man bara kan ha på en söndag, och därför ger jag er ett klipp där jag sjunger Tears In Heaven. En sång jag tycker om oerhört mycket, särskilt denna verision!
Hade dock ingen lust att vara med på videon själv eftersom jag ser förjävlig ut en söndag som denna, haha.
Enjoy!


IKEA is the shiet!

Det här jäkla skrivbordet från IKEA har jag och pappa ägnat oss åt att montera i hop idag.. Tog ju sin tid om man säger så. Typ tusen olika delar, och inte på tal om alla tusen olika skruvar och skit! Jisses. Men som allt annat för med sig så är man nu en erfarenhet rikare haha. Har även fått en ny skrivbordslampa och taklampa, men tyvärr råkade vi ta hem en "dator stol" i helt fel färg... Skulle ha varit i färgen vit men av någon anledning tittade vi inte på vad det stog på kartongen, och när vi packade upp gjorde vi upptäckten av en svart stol istället. Så kan det gå när man är och handlar en lördag på Ikea, trötta efter en hel vecka och vill komma i väg från allt folk fortast möjligast... Damn. Pappa åker och byter ut stolen efter jobbet någon dag nästa vecka, så tills vidare får man klara sig med den man har men det ska väl inte vara någon fara.
Nu sitter man i alla fall här i sitt nya, pissigt snygga rum och lyssnar på musik. Kunde fan inte vart bättre om det inte var för att man inte fått prata med älsklingen på 2 dar. Jobbigt att den galet söta pöjken inte har några pengar på mobilen, får väl stå ut ett tag till då..
Och som ett litet avslut på inlägget, en bild på mig ehhe.
Baj baj!

Just another day

Trolololol, tjobree mina vänner.
Som vilken dag som helst egentligen, i varken possitiv eller negativ bemärkelse. I kväll är det gymmet med syster som gäller och därefter ska man väl försöka klämma in lite plugg i min utslitna hjärna. Tyckte nyss veckan började, men neej nu är det snart helg igen! Då dras det till Ikea och lyckas förhoppningsvis få min vilja igenom och komma kom med möblerna som jag redan tittat ut på deras hemsia. Kan lägga ut bilder senare, har lyckats komma ihåg att lägga kamera batterierna på laddningen nu, haha.
Ursäkta för de senast meningslösa och uttråkande inlägg, ska försöka bättra mig... med bemärkelsen FÖRSÖKA haha.
Ha det gött och checka in dessa piiics.

Daaaagens outfit, förlåt med det var det enda jag kunde komma på...


Så går det när man har tråkigt.. ! :)


Lyckades fånga missen på bild med webbkameran också, så jäkla söt!



Yesyesyes

Mitt rum är äntligen inflyttningsklart! Allt på plats, saknas bara de nya möblerna som jag måste välja ut för att kunna flytta in. Gryyymt snyggt blev det, sicken tur man har som har en sådan händig pappa! Återstår bara att rama in lite grejer som ska upp på väggen. Bilder kommer nog i morgon om jag orkar ladda kamera batterierna, haha.
Helt okej dag i dag, men fruktansvärt trött i morse var man... Blir nog att lägga sig tidigt idag. Allt mellan mig och Johan är löst, har inte ord för hur skönt det är.
Fick nyss reda på att jag fick MVG på musikprovet (i skolan) ändå, superglad!
Ey, I know you all like the pic ;)




Just listen.

Orkar inte prata om min dag, jag gör bara inte det.
Lyssna på denna fantastiska låt av Sebastian Wijk ist.


Nu rinner det över...

Livet är en ren misär just nuuu, men hur mycket så vida jag vill eller inte att det ska innebära slutet på livet så överlever jag det här också. Man överlever mer än vad man tror visar det sig, and that doesn't kill you make you stronger. I nu läget vill jag dock inte tro på det... JAG ORKAR FAN INTE!

Härligt vårväder ♥

Strax innan solen var på väg ner igen efter denna soliga underbara dag gick jag ut i skogen, satte mig på min jacka i en snöhög mitt i solen med härlig musik i öronen. Satt där och bara grubblade och njöt av vårsolen i säkert en halvtimme. Väldigt befriande efter denna knasiga helg... Låst in mig i mig själv och tvingat mig själv att inte känna någonting. Blev en extremt apatisk och död helg för mig. Tillslut kom tårarna till ikapp mig i alla fall vilket blev ett litet drama, men nu är jag på fötter igen och redo inför nästa vecka. Hoppas ni alla har haft en härlig vecka och energi kvar till den näst kommande, och se till att njuta av vårsolen nu!

Drama Queen turn into Apathetic Queen...

Mitt sätt att stänga av hjärnan gör mig apatisk till allt. Inget är egentligen tråkigt men inte roligt heller för den delen. Jag känner ingenting längre. Ett tomt huvud gör ingen ledsen eller sårad, man bara är. Vad som händer näst intresserar mig inte, för verkligheten är inget jag kan styra över. Fan vad befriande, nu skiter jag i allt och bara gör det jag ber mig själv om. För ingenting jag gör är varken tråkigt eller roligt längre, det är ingenting. Så enkelt.
Min hjärna får förbli avstängd ett tag, jag vill inte veta vilka tankar som rör sig där inne dessa dagar längre.
Hasta luego mis amigos, tener un día maravillosa.






Fuck you life, now I have made my choice.

Fuck you life, now I have made my choice.
Orkar inte ha dessa tankarna i huvudet, mitt huvud är totalt avstängt just nu. Känner för en gångs skull inte efter, fy fan vad skönt. Pga att denna fuckade blogg inte tillåter mig att styckindela inläggen så fortsätter jag bara in på nästa ämne.
Plojfoto med klassen som gäller på måndag, so the question is - what the hell ska jag klä ut mig till? Det är helt valfritt, men har ni förslag så trar jag tacksamt emot de!
Nationella i spanska på måndag också, och säkert tusen andra prov också för den delen som jag inte har i huvudet just nu. Wish me some good luck dudes!

Funny pictures

Då var det äntligen helg igen då! Plugg + gymmet som gäller hela helgen är tanken.
Tänkte inleda helgen med lite bilder från i somras, när jag var på träningsläger i åby med hästen. Otroligt skrattretande bilder vissa av de, enjoy!
Andra avramlingen samma dag! ;) Fotograf: Linnea Kunosson


Fotograf: Linnea Kunosson


Han ska alltid göra det pluttiga lilla hindret till en stor grej, haha!
Fotograf: Linnea Kunosson


Lemon + Hoppning = Sant!
Fotograf: Linnea Kunosson


Ska alltid spralla till i landningen, busfröet.
Fotograf: Linnea Kunosson


Haha, så jävla söt...
Fotograf: Linnea Kunosson


Alltså... haha, han bockar i språnget över hindret så jag försöker djävulskt hålla mig kvar.
Fotograf: Sofia Larsdotter


Jäkla busfrö med sina bockningar och krummelurer i landning och språng. Ser
ju fan ut som en rodeoryttare, om inte på tal om förra bilden haha.
Fotograf: Sofia Larsdotter




Seaside

Seaside - The Kooks



Up and down

Inte för att vara pessimistisk nu då, men ibland är livet bra lustigt haha. En helt näst intill fantastisk dag, så gott som det kan en helt vanlig vardag betyder i regel att nästa dag blir desto sämre. Livet får ju inte vara för enkelt, mer än en dags lycka - där går gränsen haha. Som kan ni då kanske förstår var inte det här riktigt min dag... Biologi del B nationella gick rent sagt åt helvete, mer än så behöver jag nog inte säga. Idrotten var DÖ jobbig, men det som egentligen gjorde den misslyckad var mitt knä som jag dunkade i, i plinten hår som fasen. Ett svullet blått knä är ju aldrig fel, eller hur? Haha. Som tur var fick vi åtminstone sluta en timma tidigare och jag somnade ganska så omgående när jag kom hem. Dagar som dessa kan man kanske klara sig utan, eller?
Trots dessa 2 mardrömsveckor som varit/är har såklart gjort mig grymt trött och sliten men just nu känner jag mig ändå rätt stark. Trodde hela min dag skulle bli förstörd efter misslyckadet med biologin, som det brukar sluta när jag inte är nöjd om mina prestationer. Men faktiskt inte, några tårar inlåst på toaletten och sittandes ensam i tystnad vid lunchen gjorde att jag sedan bara släppte det. Det gick som det gick, okej? Inget mer med det.
Ingen dag blir aldrig som man tänkt sig, så man kan ju undra vad morgon dagen har för hemskheter och glädje att bjuda på.

Idag är det en "Anna-har-en-bra-dag" dag.

Fan vad gött jag mår för ett ögonblick, trött men glad. Helt underbar dag gentemot det vanliga, och vem jag ska tacka vet jag inte riktigt. Haft ett riktigt bra flyt helt enkelt, fått det mesta gjort i skolan som jag planerade idag, alla har vart allmänt trevliga och det fantastiska vädret gör en bara ännu gladare. Min SO lärare kom fram till mig idag och sade att han måste prata med mig och att det var viktigt. Min första tanke var att jag gjort något dumt eller failat totalt på någon uppgift, och då jag brukar sköta mig bra så tippade jag snarare på det andra alternativet. Lite smått panik sådär när han först tog fram min Religions uppsats jag lämnat in för några veckor sedan. Hade nämligen kämpat länge med den och kände mig lite osäker över om jag verkligen skulle få mvg för den, så antog att han skulle be mig kompletera eller något liknande. I stället, mot min förvåning säger han att det var det bästa arbetet han någonsin fått av mig och att det säkert skulle funka på gymnasium också. Snacka om överaskad jag blev, men galet glad! De jobbiga som kvarstår denna vecka är Nationella Biologi del A i morgon, Idrottslektionen som jag ska hålla på fredag samt debatten som sinneslagetiker samma dag. Känns ändå helt okej, synd bara att man inte kunde ha den inställningen jämt.
Tjooo hej, nu ska jag syssla med annat!
Jag är egentligen en vampyr... ;)



En börda mindre.

En börda mindre att bära inom mig efter att ha genomfört itagningsprovet som till min lättnad gick ganska bra. Nu kan jag äntligen släppa denna ångest och gå vidare, för nu väntar ännu många utmaningar denna termin som jag behöver kraft till. Det jag nämnde tidigare är fortfarande som tidigare men jag antar att jag får försöka hantera det på något sätt för att slippa denna ovana jag har om kvällarna, att sitta uppe riktigt sent och stirra in i skärmen samtidigt som jag deppar ihop inom mig och gråter tills jag inte har flera tårar kvar. Så nu ska jag faktiskt ta tillfället i akt och gå och lägga mig med detsamma jag skrivit klart detta inlägg innan jag hinner försvinna in i mig själv, även om jag skulle behöva plugga lite till.
Gick till gymmet för första gången på över en vecka idag vilket var riktigt härligt trots att jag inte var peppad till hundra efter uppehållet. I helgen ska jag verkligen försöka ta hand om mig själv, ta ett härligt varmt bad, dricka en kopp te framför tvn med en film, ta en promenad och bara ägna all kraft åt att koppla bort allt - precis allt. Att prata om mina problem med andra verkar inte alltid fungera så bra, är så otroligt trött på att behöva höra mig själv prata om detta elände. Så nu provar jag helt enkelt en annan teknik, bara kopple bort allting. Får se hur bra det fungerar, alla sätt är värda att provas.
Nu är det dags för mig att göra mig i ordning i badrummet och därmed hoppa i säng. Godnatt gott folk!
Gammal bild på mig och Lemon, sommaren 2010



...

Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg. Har så mycket att säga men vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.. Kommer kanske inte med särskilt vettiga inlägg, och mycket är väl kanske lite tungt att läsa. Förvarnar er om att många inlägg kommer se ut lite så ett tag framöver, är väl helt enkelt inne en sådan fas. Mår väl inte överdrivet bra just nu vilket å andra sidan inte är någon nyhet. Mycket plugg att ta sig an och stor prestationsångest från min egen sida. Har varit så stressad denna vecka att det gör ont att andas djupa andetag och jag är helt ärligt riktigt rädd för att jag ska gå under den här terminen. Jag måste hitta kraft någon stans för att orka med men är rädd för att prata om allt som händer, jag vet själv hur jobbigt alla andra har det och nog med sina egna problem. Som råga på det oroar jag mig ständigt för Johan som varit sjuk under en längre period och ska till läkaren på återbesök för fler prover. Riktigt rädd för att det ska visa sig vara något allvarligt, och det skulle verkligen ta all av den kraft jag har kvar. Var ska jag göra av alla mina problem? Det funkar inte att bara blunda. Till och från känner jag mig fullständigt apatisk och skulle inte bry mig alls om så en bomb slog ned framför mig. Och så kommer jag tillbaka till tanken, "Varför skriver jag ens det här? Hjälper det ens, eller gör jag bara denna blogg ännu mer pessimistisk och de få som besöker den ännu något att tänka på?" Jag vet ärligt talat inte, och då jag känner att det kvittar blir det ett inlägg i alla fall.
Så, hur gör jag nu för att lösa det här? Är det verkligen värt att gå under totalt pga som händer NU?
Ett diplom till er som orkade läsa hela detta inlägg.
En bild jag ägnade mig åt att redigera idag, vad tycker ni?
Haha det ser seriöst ut som om jag har två magrutor. Har jag verkligen det? Hahah.



Hmm..

Halloj! Skulle behöva väcka mina redigerings skills till liv igen, någon som har tips och ideér på vad jag skulle kunna redigera? Alla förslag är välkommna, go for it!

En redigerad bild till en skoluppgift jag gjorde förra terminen, tycks?



Johan (L)

Känt mig väldigt apatisk idag pga allt, men med lite musik och en underbar Johan att prata med känns allt mycket bättre. Känns inte lika hopplöst inför intagningen på måndag heller, åtminstone inte lika stor ångest in för det. Det får gå som det går!
Nu ska man nog ta och hoppa i säng och få lite sömn!
Du är bäst!

Dagens låtar!

Dagens låtar - I Love You & Wish You Were Here med Avril Lavigne!
Gaaalet vackra låtar båda två, lyssna särskilt på texten så kommer ni älska de.
Stor tack till Ellinor - ellinorsoderberg.blogg.se & till Calle som tipsade mig om dessa fantastiska låtar.
The way I feel for you darling, you know who you are..



Lördag med blandade känslor

Lite dålig uppdatering pga stress och en massa plugg att ta itu med.
Underbart väder och solen skiner, så var bara tvungen att ta mig en fotopromenad ut i det vackra vädret! Märks verkligen att våren är på väg nu, och det är så otroligt underbart att denna kyla äntligen är på väg bortåt nu. Välkommen våren säger jag bara!
Snart ska man fortsätta med pluggandet igen, och först på prioriterings listan är att plugga inför mina 2 musikprov nästa vecka varav ett är intagningsprovet. http://musikteori.se/ , grym sida om man behöver hjälp med musikens alla grunder, rytmer, intervallträning, notvärden, aaaaaallt.
Fick pluggförbud i fredags efter skolan av min mentor, han vill inte att jag ska bryta ihop totalt så att han ska behöva sjukskriva mig i flera dar. Har tydligen hänt tidigare med andra elever i 9an tidigare år säger han.
Mår verkligen skit av allt detta som händer mig och runt omkring just nu. Blir alldeles för mycket med tusen prov vilket innebär pluggpluggplugg och dessutom oroa sig för personer man älskar samtidigt. Vet inte hur jag ska orka det här, men jag ger mig inte förens jag tar mitt sista andetag.
Förlåt för ett något pessimistiskt inlägg, men känner verkligen att jag måste få skriva av mig lite.

Här kommer bilder från dagens fotopromenad!

Boxning + Musik = Underbaaart

Fasen vad underbart det är med boxning när ilskan är så stor att det håller på att rinna över, riktigt berfriande. Förvandla ilskan till styrka och bara slå så hårt man orkar, och till slut står man där helt matt och ilskan som bortblåst och det enda som cirkulerar i ditt huvud är hur otroligt trött du är efter allt boxande. Tummen upp för boxning! Nu ska man ta och lyssna lite på favorit musiken för tillfället så att humörut går i rätt riktning, behövs nog om jag ska orka med att plugga i kväll. Min något urusla dag tänker jag däremot inte prata om, nog med pessimism här i världen så det räcker. Hoppas ni andra har haft en bra dag och fortsätter på samma spår, hasta luego!
För övrigt så är älsklingen fortfarande sjuk, håller tummen att han tillfrisknar snart.
En massa kramar och pussar till dig!

Bara lite tankar sådär...

Tankarna snurrar lite i huvudet, något som det normalt sätt gör mellan åt i min skalle. I all hast skriver jag ned allt sammans här för er som ändå ser detta inlägg och inte har något annat för er, enjoy!
När känslorna tar över är man nästan okontrollerbar, sårbar, tankar flyger både höger och vänster och koncentrationen lika med noll. Snabbare än man tror tar känslostormarna över och det finns bara en sak i huvudet - det som känslostormarna orsakade. Vad gör man egentligen när paniken väller över en och man saknar helt och hållet något vett? Om det vore så enkelt som att knäppa med fingrarna och allt vore över, men samtidigt - vad vore det för ett liv utan smärta? Skulle man verkligen uppskatta det man har, eller i huvudet veta vad lycka är utan att behöva kämpa och gå igenom smärta i livet? Åtminstone inget man reflekterar över i stundens hetta. Hur många gånger om man än utsätts för all form av olidlig smärta lyckas man till slut läka ihop med tidens helande kraft, men ärren finns kvar som en påminnelse att man fortfarande lever. Kanske är det en del av livet, men vem o andra sidan har sagt att livet ska vara något drömparadis?
Hur hanterar man egentligen smärtan som dyker upp i rädslan av att förlora någon annan? Ett facit till livets alla gåtor verkar man helt enkelt få skaffa själv, och det verkar ta sin tid. Finns det ens svar till varenda en av livets alla frågor, eller är det tänkt att allt ska förbli obesvarat?
Livet är minst sagt inte lätt, och många perioder känns det mer tungt än glatt. Hur jobbig situationen än är så är trösten nära, det varar inte för evigt. Lev någon annanstans än nuet om så behövs, men se upp. Låt dig inte luras av dig själv. Smärtan har troligtvis någon lärdom med sig också, se till att ta till vara på den. Allting leder någon annan vart, oavsett om det så är ont eller gott. Fastna inte för mycket i vad som är, se bara till att inte låta livet dra ner dig till botten. Ja, livet suger kanske, men än sen? Låt inte detta faktum få dig besegrad. Ännu en chans att bevisa att allt inte behöver vara så för jävligt som det kanske verkar, kanske behöver du bara ta en närmare titt och inser att saker och ting faktiskt kunnat vara mycket värre.

Intagningsprov på Tibble 14/3!

Idag när jag kom hem efter skolan låg ett brev från Tibble Gymnasium framme på hallbordet som jag så länge väntat på! Öppnade det så fort jag fått av mig ytterkläderna, och i brevet stod det kort skrivit om det så kallade "förkunskapsprovet" och hur det läggs samman med dina betyg. Så den 14/3 klockan 14:20 är jag välkommen för teori och sång prov vilket betyder att jag inte har så många dar kvar att förbereda mig på.

Dessa låtar har jag valt att framföra, hoppas ni gillar de!


Låten "Play" med Robyn.


Låten "Jar of heart" med Christina Perri

Ge mig sommar, underbara sommar!

Så här på vintern kan man inte annat än att längta tillbaka till sommaren, och det som lite hjälper än att stå ut med kylan är väntan på att det snart ska bli sommar och varmt igen. Sommaren 2010 var något alldeles speciellt, både helt underbar och katastrofal på alla sätt och vis. Men något helt säkert är hur speciell den var, min hittills bästa sommar som jag inte lär glömma. Hur mycket smärta den än fylldes av - för denna sommar var inte precis den smärtfriaste - så väger ändå det goda minnena minst lika mycket. Väckte en relation mellan mig och en av mina absolut bästa vänner till liv igen, som sedan länge varit nästintill död vilket jag är mycket tacksam för nu. Var med om en otrolig vecka i norrköping med min häst och stärkte min motivation till att fortsätta träna. Det finns otroligt många minnen som sommaren 2010 rymmer, och jag försöker att bara fokusera på de fina minnena som gör mig varm och lycklig inombords.
Saknar ni inte värmen, den stekheta solen och ytterligare en chans att göra nästa sommare ännu grymmare!?
Inför varje sommar planerar man alltid en rad olika saker som sällan blir av, men se till att ta vara på sommaren som kommer och verkligen njut!
Här kommer några härliga bilder från i somras, enjoy.
Vacker sjö! Fotograf: Anna Björklund



Vacker solnedgång som skymtas mellan träden. Fotograf: Anna Björklund



Jag ute på flytbryggan i gassande sol. Fotograf: Ellinor Söderberg - www.ellinorsoderberg.blogg.se
Ellinor och jag skrittar på Troll. Fotograf: Ellinors mamma, Maria Söderberg



Ellinor och jag ligger på bryggan. Fotograf: Ellinor Söderberg - www.ellinorsoderberg.blogg.se



*Smile* Fotograf:
Ellinor Söderberg - www.ellinorsoderberg.blogg.se
Jag och Troll i min otroligt snygga ridoutfit..! Fotograf:
Ellinor Söderberg - www.ellinorsoderberg.blogg.se
Fler sommriga bilder kommer om så önskas.

Värd att lyssna på.

Hittade nyss en låt som jag lyssnade en hel del på i somras,  Incu - You're my sun. Sjukt vacker låt, fick mig att tänka tillbaka på i somras som bär på en hel del smärtsamma minnen. Låten finns tyvärr inte på spotify men finns att lyssna på, på You tube. Verkligen värd att lyssna på, hur fin som helst.  Enjoy!


Ny blogg!

Helt nystartad blogg. Har nu bestämt mig för att återgå till bloggandet för att istället ladda upp bilder och texter via bdb. Headern kom på plats i går kväll med hjälp av min otroligt hjälpsamma kusin Elina, och det tackar jag för! Design till hela bloggen kommer förhoppningsvis så småningom när jag har tid och ork, men det kommer. Upp till var och en om man vill läsa eller inte, enjoy!


Anna Björklund Norman Ulrika

 

Halloj! Namnet var då Anna Björklund Norman Ulrika. Henne finner du norr om stockholm, strax utanför åkersberga - eller i skogen - som många av mina vänner och även jag själv brukar säga. I skogen där det inte finns någon täckning. Så illa kan det vara om man heter Anna, men man får nöja sig med det man har. Bor tillsammans med min Mamma, Pappa, stora syster och katterna Daisy & Enya i en blågrå liten villa i ett naturskönt och stilla område, låt oss kalla det skogen eller landet.

 

Jag är då en mestadels glad och omtänksam tjej, som vill otroligt mycket här i livet och fyller till sommaren 2011, 16 år. Är sedan 3 år tillbaka vegetarian av olika skäl och är en del av min livsstil. Fritiden spenderas åt en rad olika sysselsättningar men som mestadels består utav träning på gymmet, uppvakta min stora kärlek, plugget, umgås med mina otroligt fina och dyrbara vänner, och sjunga. Höll ganska nyligen på med ridning men då min häst såldes för 2 månader sedan blir det inte så mycket av det för tiden numera, men hoppas på förändring.

 

Hoppas på att till hösten bli intagen till ett estetiskt program med inriktning musik, sång. Då sång är ett stort intresse och jag inte har någon större aning om vad jag vill syssla med i framtiden ser jag därför det som ett bra alternativ.

 

Som person är jag väldigt öppensinnad, lätt för att prata om känslor vilket också är otroligt viktigt för mig att få uttrycka. Andra ord som beskriver mig väldigt bra är känslomässig, ärlig, envis, målmedveten och hjälpsam. Ser alltid till mina medmänniskors välmående men en mindre bra egenskap som jag har är att jag lätt hakar upp mig på småsaker och gör det till en stor grej, tar åt mig kritik och ser det som riktat till mig personligen. Ogillar att göra mig beroende av andra och står helst på egna ben då jag inte vill känna mig sårbar. Min försiktighet och öppenhet gör mig till en kontaktsökande människa som ständigt och varsamt försöker hitta fler individer att anförtro mig till, och dela åsikter och upplevelser med.

 

Det var lite om mig, hoppas det ger er någon bild av vem jag är!


RSS 2.0